Sunday, May 3, 2009

tagged by faten :)

1. Anda rasa anda hot?
sometimes yes, sometimes no. but most of the time, NO!!! huhu~

2. Upload gambar kegemaran anda


3. Kenapa anda suka gambar ini?
tiada sebab perlu diberi pabila kita menyukai sesuatu

4. Bila kali terakhir anda makan piza?
Pagi tadi.. Pizza GIANT yang ada 5 pieces for RM 5.99 tu... haha~

5. Lagu terakhir yang anda dengar.
James Bond theme song

6. Apa yang sedang anda buat selain selesaikan tag ini?
tengok friendster, bukak e-mail, baca blogs sahabat-sahabat.

7. Selain dari nama anda sendiri, anda suka dipanggil dengan nama apa?
memandangkan tiada nama lain untuk dipanggil, apa kata kalo dengan panggilan sayang? haha~

8. Tag lagi 6 orang dengan hati yang terbuka tanpa rasa kekesalan. Sila lakukan kalau tak kena denda mandatori.
Fiena
Sarah
Ainaa Is
Aiman Yazid
Erma
-

9. Siapa no 1 kepada anda?
Memandangkan kami berjiran setelah sekian lama, jadi Fiena adalah sahabat yang paling lama mengenali saya iaitu semenjak zaman hingusan lagi. Sahabat akrab saya. Sehati sejiwa sewaktu hingusan. Tetiba teringat kenangan main basikal bersama, main kejar-kejar, ponteng sekolah agama bersama. Haha~ sweet memories!!!

10. Bagaimana pulak dengan no 4?
Aiman, sahabat yang saya kenali sewaktu 1st year lagi. Time tu, slalu pegi melepak bilik dia. Pegi jumpa Putera Katak Hijau dia. Kami suka lagu Ayah, dendangan Ae-man.

11. Kata sesuatu tentang orang no 5.
Kami memulakan perjalanan persahabatan dengan jalan yang "agak aggresive". haha~ kepada yang mengetahuinya, sila-sila mendiamkan diri.. tapi, setelah setahun sebilik dengannya, amatlah berharga pengalaman itu.. yang paling best, mengajar saya untuk selalu kluar dari USM bagi mereleasekan stress. walau bagaimanapun, gagal dipraktikkan sewaktu Year 3 gara-gara tiada driver yang tau memandu manual. and not forgotten, netball!!!

12. Bagaimana pulak dengan orang no 3.
Ainaa Is. banyak persamaan antara kami. more than 3, kalo tak silap.. haha~ Dia ni, anak kepada Cikgu-cikgu MRSM saya.. Sahabat saya yang sorang ni, dia has high confidence.. suka tukar template blognya. ada banyak idea.. pandai edit gambar jadi cantik.. suka berjalan.. tapi pape aktiviti skali pun, ongkosnya kena murah..

13. Siapakah orang no 2.
Wan Maisarah binti Wan Ahmad Kamal. Tinggal kat SS 7 gak. Teman sepermainan saya ketika kami kecil. Seorang yang kurus. Suka beronggeng-ronggeng, suka tgk horror films, suka shopping. Lagi, skang ni tgh STRUGGLE habis utk menjadi sorang pharmacist yang mempunyai pendapatan lebih drpd RM4000. Selamat Maju Jaya!!!

14. Bagi pesanan anda untuk orang no 6.
tiada pesanan memandangkan tiada orang ke-6.

Wassalam.


6 comments:

Miss Independent said...

aina, faten nak pggl aina sayang la, sbb aina buat tag ni. hehe

syg!!!!!!
hakhak

`Aainaa Nur Raihana Abdullah said...

sila sila :D

faten... aina tau apa history faten dgn panggilan "sayang"!!! alaa-- yang tersalah panggil tu akibat keterbiasaan tu.. hahaha~

ck irah said...

die yg num 5..???hak2..kami suke buat flashback psl korg..bukan ngumpat ye aina..mngenang kisah lame...=p

`Aainaa Nur Raihana Abdullah said...

sbenarnya... x ikut no pun susunan tu.. pakat letak je sesapa yg ada blog.. haha~ hampeh btul kome ni!!!

bawang_merah said...

aku suke la orang ke5 2.. cam best je.. ape yg aggressive 2. hak2.... kah2... btw.. akan ku jwb tagged mu seketika nanti.. ku ader urusan yg pelru diselesaikan almaklumlah menjawab tagged memerlukan otak,. keh2

蔥爆牛肉Frank said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社