Monday, May 4, 2009

03.03.09: Berjaya Times Square Kuala Lumpur

Tiba di Berjaya Times Square Kuala Lumpur untuk berjalan-jalan, sambil menimba pengalaman dan mempelajari teknik-teknik membelanjakan wang dengan "berkesan".

that's me and SERUM

khas buat seseorang yang amat obsess dengan kasut-kasut.
Pengajaran: Jangan shopping kasut lagi!!!

i'm GORGEOUS!!! i know~

Sambil berjalan pun boleh dapat motivasi. Tak sia-sia berjalan berjam-jam!!!

Teh tarik MarryBrown

Chicken chop MB

People in hunger!!! lunch time~

Racket gergasi!!!
Federer dan tennis. Synonym yang tak dapat dipisahkan.. Haha~

Jeans berlambak-lambak.
Macam ada SALE, tapi haihz~ mana ada SALE time ni.. kecewa~

Monorail Jalan Imbi

di tepi jalan. berlatar belakang kan KL Tower. supposedly, KLCC pun boleh nampak, tapi apakan daya? sigh~

This way, please.
KL Sentral --> Kelana Jaya.

In LRT

Dalam banyak-banyak plastic bags yang dibawa, hanya ini saya punya.
Lihatlah!!
Kan saya udah bilang, inilah cara shopping yang berkesan!!!


Sekian sahaja Kembara Berjaya Times Square Kuala Lumpur (03.03.09).


Wassalam.

5 comments:

aida.JJ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Ibnu Shaukani said...

nanti bawak faten jalan2, sebab die suka shopping walaupun baju die dah banyak..hohoho

ainaa ismail said...

azizi,macam pernah tgk wardrobe faten je~~
aina,hg kerja partime times square ke?promote times square nampak=p.after this Pavillion la~~

Miss Independent said...

oit pkck, kat blog org len pon nak mengutuk aku eh? dushum!

aina shopping time xde sale, tu la dpt beli satu je. faten shopping time ada sale tu yg bole beli lebih dr satu, sbb MURAH... =p

Jacknaim said...

salam.. bestnye mkan.. cute nye gambo.. sesuai jadi desktop background ni.. huu