Thursday, September 25, 2008

Sang Murabbi: Mencari Spirit yang Hilang

Filem Sang Murabbi... bila first time aku tengok tajuk filem ni kat blog Isman, teringin betul aku nak tengok jalan cerita ni.. nampak macam best je.. pasal dakwah Islam [i'm not good at this either, but that's our responsibility kan? at least, to ourselves.. or to those people you are closed with].. tapi kat mana aku nak cari agaknya filem terbitan Indonesia negara jiranku ini? bukan sesuatu perkara yang mudah untuk dilakukan, tetapi juga bukanlah sesuatu perkara yang impossible.. macam yang slalu aku lakukan: search di You Tube.. banyak betul yang keluar, tapi most of them are trailer je [i think, almost all of them].. sedih~ tapi x pe, at least i can watch many parts of this film [even though briefly je].. hehe~ so, i just wanna share the trailer that i have downloaded..


video

Macam mana? Best kan? (^_^)


P/S: to those yang ada cara nak watch full version of this film, tell me.. i really wanna watch this film..


Wassalam.

Love,
`Aainaa NR
<<< (^_^) >>>
Medical Student Who Is Striving Hardly for M.D. [May Allah SWT bless]

No comments: