Wednesday, January 14, 2009

peristiwa 9 januari

last 9 jan... pergi lari pusing golf course sempena Larian Untukmu Palestin.. balik2, dijamu dengan milo nestle.. nestle.. sebuah syarikat yang aku difahamkan telah menyumbang sebahagian profitnya untuk peluru berpandu membunuh saudara2 aku di palestin.. apa kes ni?? lari untuk Palestin, tapi balik2 disogok dengan minuman "darah" saudaraku sendiri? sampai 2-3 gelas plak tu.. mungkin ramai yang tidak notice about this.. aku pun hanya baru terfikir mengenainya.. jadi, semoga kita dapat mengambil iktibar utk masa hadapan pabila menganjurkan program2 sedemikian rupa. perkara ini mungkin nampak kecil, tapi memberi impak yang besar pabila difikirkannya..

Wassalam.

2 comments:

CkB said...

aina~
nape lari x ajak...
huhu~
tingin nk join gk ritu tp cm xde geng..
huuhuu
xpe2 next yr maseh ade..
i'Allah..kalo idup lg...=)

DhiYa' said...

hoho~
betul2!!
wlpn aiman x join.
nape x bg air teh je..
x pn air sirap.
sodapp pon sodapp!